SAYIN REKTÖRÜMÜZDEN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ZİYARETİ

• 11 Ekim, 2019
SAYIN REKTÖRÜMÜZDEN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN fakültemizi ziyaret etti.  Klinikleri gezerek bilgi aldı.  Derste bulanan öğrencilerimiz ile görüşerek taleplerini sordu. Öğrencilerimize her türlü sorunda ve ihtiyaçta yanlarında yönetim olarak olacaklarını, kendilerinden ise vatana ve millete hayılı birer hekim olmaları için çok çalışmalarını isteyerek, başarılar diledi. Diş Hekimliği Fakültesi'nin gerek bölge halkına gerekse akdeniz geneline daha iyi hizmet sunabilmesi için ihtiyaç duyulan hususlar üzerine Dekanımız Prof. Dr. Gülsün YILDIRIM, Öğretim Üyelerimiz ve İdari Yöneticileri dinledikten sonra, tüm imkanları kullanarak hizmet çıtasını birlikte yükselticeğimize  olan inancını ve güvenini dile getirdi.