ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ VE ASİSTANLARI İÇİN “ENDODONTİK TEDAVİDE DÖNER ALET KULLANIMI KURSU” DÜZENLENDİ.

• 23 Haziran, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı tarafından gelenekselleşen, klinik staj öncesi Diş Hekimliği Fakültesi son sınıf öğrencilerine ve göreve yeni başlayan asistan hekimlerine yönelik, Dr. Öğr. Üyesi Tülin DOĞAN ÇANKAYA tarafından, İnci Dental sponsorluğunda “Endodontik Tedavide Döner Alet Kullanımı Kursu” gerçekleştirildi. Teorik eğitimin ardından endodontik tedavi esnasında kullanılan güncel cihaz ve aletler ile blok ve çekilmiş dişler üzerinde uygulamalar yapıldı.