İMPLANT ALIMI HAKKINDA DUYURU

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Protetik Diş Tedavisi ve Periodontoloji Anabilim Dalı Klinikleri ihtiyacı için aşağıdaki listede belirtilen malzemelerin alımı, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 22. maddesinin (f) bendi uyarınca hasta başı kullanılmak üzere (DOĞRUDAN TEMİN USULÜ) alınacaktır. Tarafınızca değerlendirilmek üzere ekte genel hususlar ve teknik şartname gönderilmektedir. Doğrudan alım dokümanını değerlendirdikten sonra vereceğiniz teklifler imzalanacak birim fiyatlı sözleşmeye esas olacaktır. Malzeme listesinin tüm kalemlerine teklif verebileceğiniz gibi kısmi teklif de verebilirsiniz. Bir istekliye birden fazla malzeme kısmi yüklenici olarak uhdesinde kalmışsa her kısım için ayrı sözleşme değil tek bir sözleşme imzalanacaktır. İlgilendiğiniz takdirde KDV hariç birim fiyat teklifinizi bir adet üzerinden vererek 04.04.2024 Perşembe Günü, Saat: 17.00'a kadar dis@alanya.edu.tr adresine ya da alt bilgi de yer alan Fakültemiz adresine teklifinizde teslimat süresini de belirterek bildirilmesini rica ederim.

Adres: ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesi, Mustafa Kemal Blv. No:82, Konaklı/Alanya/ANTALYA

Şartname için lütfen tıklayınız.

• 28 Mart, 2024